dinsdag 23 augustus 2016

kleine heks

Hallo allemaal , 
Er zijn weer nieuwe noortjes en ik mocht er vast mee spelen ... 
Vandaag heb ik een halloween kaartje voor jullie. Toen ik de nieuwe happy holliday,s borderstans in mn handen kreeg had ik meteen dit idee. Want Dante is dol op halloween , al vind ie dit maar een meisjes kaartje haha 

Ik heb heb ze aan de zijkanten van mijn kaartje gebruikt. Eerst uit zwart gestanst en daar na de kaarsjes uit wit nogmaals en ze op de zwarte geplakt.

Het papier wat ik gebruikt heb komt uit het lavendel blok ( 6011/ 0501) in combinatie
Met het zwart is het een ideale combi voor halloween ;) 

Ook heb ik de leuke mask stencils gebruikt, het spinneweb printje met zwarte inkt in de hoekjes komt helemaal in het sfeertje.

 Met wat bloemetjes houtjes en een touwtje is het kaartje helemaal af, ik hoop dat jullie hem ook leuk
Vinden. 
 Liefs, 


 
 
 


 

 

maandag 22 augustus 2016

nieuw huisdier

Hallo allemaal, 
Vandaag heb ik weer een scrappie voor jullie. 
 Een poosje geleden kwamen ze op het winkelcentrum met de walking dino. Dit zijn levensechte dino,s die rond wandelen. Dante is dol op dino,s dus wij er naar toe! 
Als basis heb ik het papier uit het tough textures blok (6011/0392)gebruikt. Dit formaat scrap kan daar net uit. Het blauwe papier komt uit het blok  berry sweet( 6011/0316) Dat blijft ook echt heel mooi! 

 Op de grote layout heb ik de randen opgeschuurd en gestempeld met hoekjes van het atc stempelset(6410/0396)Ik stempel dan zonder acryl blok om een wat speelser effect te krijgen. 
 
De andere kant van mijn pagina heb ik wat kleinere foto,s en de journaling verwerkt. Op de pagina,s zie je steeds zwarte swirls er tussen uit piepen. Dit is de mooie stans ( 6002/0542)


 
Op deze detail foto zie je dat ik met de nieuwe mask mallen een schubben huid  heb gemaakt door het giraffen print
Mask te smeren met  en structuur pasta en inkt 

 Hoe leuk al die printjes op 1 vel !! 
 

 Dit was het weer vandaag, 
Tot snel weer!