zaterdag 17 oktober 2015

Dutch doobadoo bloghop

 Hallo allemaal , 
Zoals je gewend bent bij Dutch Doobadoo is er elke maand een "uitgelicht" waarin we een bepaald product nemen en hier met het gehele Dutch Doobadoo team een creatie mee maken.


Het leek ons wel eens leuk om iedereen te laten zien wat je allemaal voor leuks kan met deze MDF huisjes. Even wat anders dan standaard en het kan spooky of...

Omdat het hele team zo ijverig is geweest met het maken van de mooiste creaties hebben we er een bloghop van gemaakt! En zoals jullie van ons gewend zijn kun je er een leuk pakketje Dutch Doobadoo producten mee winnen dus doe gezellig mee. Wat moet je doen?
  • Ga tussen 15 oktober t/m 18 oktober 2015 langs de blogs van alle Dutch Doobadoo Design Team leden en laat een leuke reactie achter
  • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten kom je terug naar het blog van Dutch Doobadoo en laat daar ook een leuke reactie achter.

 Halloween 

Hier is dan toch mijn bijdrage aan de blog hop van dutch doobadoo ...,
Helemaal niet in de gaten dat het vandaag al de 15 is schaaaaaam schaaaaaam 

Ik heb een tafereeltje gemaakt met de scheve huisjes van dutch doobadoo in halloween stijl ... 
Ikheb de huisjes bekleed met verschillend design papier , waaronder het wood paperpad van Noor !! 

Zo leuk om met de soft board baksteentjes een stoer effect te maken op de huisjes ... Het zwarte paper art is ideaal om over de raampjes te plakken voor een spooky effect. 
 Nogmaals sorry dames ... Hoop dat jullie nog ff komen spieken ... 
Nu kun je weer naar het blig van dutch doobadoo , gelukkig was ik aan het eind van het lijstje ... 
Liefs Raff