zaterdag 28 februari 2015

Noor spotlight LadybugEen nieuwe maand dus weer een nieuwe IN DE SPOTLIGHT bij Noor! Design. Deze maand willen we graag de "Ladybugs" eens uitlichten.Nu we naar het voorjaar gaan denken we meteen aan de bloemen, vlinders en ook lieveheersbeetjes. En daar past deze leuke mal van Noor! Design perfect bij.

We hebben aan de spotlight ook weer een bloghop verbonden.


Wat moet je doen om mee te doen aan de bloghop?
  • Hop van 1 maart t/m 3 maart langs alle blogs en laat er een leuke reactie achter.
  • Als je overal een reactie hebt achter gelaten kom je weer terug op het Noor! design blog en laat ook hier een reactie achter dat je hebt mee gedaan.
Onder alle bloghoppers verloten we een leuk pakket met Noor! Design artikelen. Als je mee loopt maak je kans op deze producten: 

Dit zijn alle designteam members waar je langs mag hoppen en een leuke reactie mag achter laten:

Noor! Design


Dit is dan mijn bijdrage voor de bloghop ...
Ik heb een kaartje gemaakt met een afdrukje van Mo Manning ... zo toepasselijk bij dit onderwerp lady bugs.aan de zijkant van mijn kaartje zit te lady bugs rand verwerkt tussen het cardstock en het design papier in .
De rand heb ik uit gestanst in rood cardstock en daarna de voel sprieten en de stippen met een zwarte stift even aangestipt.Een flinke bloemen partij leukt je kaartje altijd op en er tussen heb ik kleine houten lady bugs verwerkt ...


Heel veel plezier met de verdere hop .... en wie weet win jij de leuke prijs !

woensdag 25 februari 2015

Beterschaps kaartje


Hallo allemaal ,
 vandaag weer een kaartje gemaakt .

Eindelijk zijn er dan stansjes voor beterschap kaartjes , ik keek hier erg naar uit want een kaartje naar iemand sturen die ziek is vind ik heel fijn!
 
De basis van mijn kaart heb ik gemaakt met een shape mal van Dutch Doobadoo
En deze beplakt met papier uit het geweldige hout blok .
 
Op mijn kaart de mooie tekst stans gebruikt , deze heb ik uit kraft cardstock gestanst zo dat hij lekker opvalt.
Hoe leuk is het pleistertje met het hartje ? ik heb hem eerst uit kraft gestanst en daarna nog een keer uit aqua blauw cardstock .Het hartje heb ik losgeknipt en zo opelkaar geplakt.

 
de mooie bloemen toeven heb ik gemaakt met de rol roosjes van Noor! deze vervelen echt nooit ! Samen met de blaadjes gebruik ik deze haast op iedere kaart.

 
 
 
 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:

zaterdag 14 februari 2015

dutch doobadoo bloghop

Zoals je gewend bent bij Dutch Doobadoo is er elke maand een "uitgelicht" waarin we een bepaald product nemen en hier met het gehele Dutch Doobadoo team een creatie mee maken.


Deze maand hebben we gekozen voor het thema Kitchen. De leuke mdf schort en bijpassende paper art. Ontzettend leuk om samen te combineren en dat zie je zo ook wel bij de voorbeelden van het team.

Omdat het hele team zo ijverig is geweest met het maken van de mooiste creaties hebben we er een bloghop van gemaakt! En zoals jullie van ons gewend zijn kun je er een leuk pakketje Dutch Doobadoo producten mee winnen dus doe gezellig mee. Wat moet je doen?

  • Ga tussen 15 t/m 18 februari 2015 langs de blogs van alle Dutch Doobadoo Design Team leden en laat een leuke reactie achter
  • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten kom je terug naar het blog van Dutch Doobadoo en laat daar ook een leuke reactie achter.
 
Dit is mijn uitwerking van het schortje ,
Ik vind het ideaal om er een recepten bookje mee te maken om cadeau te geven ...
Ik heb het schortje beplakt met papier van Grapic 45 , het geeft een lekker country achtig sfeertje !!
 
En wie wat bewaard heeft wat he !
Herken je ze nog de super leuke keuken mini,s van appie ?
hele hype was dat toen om ze bij
elkaar te sparen.
Spelen doen ze er hier allang niet meer mee ...maar op mijn schort zijn ze zeer passend  lolll
 
veel plezier nog met de bloghop
Liefs Raff
 

zondag 1 februari 2015

Bloghop noor design

Een nieuwe maand dus weer een nieuwe IN DE SPOTLIGHT bij Noor! Design. Deze maand willen we graag de stempelS "Ik geef een feestje"  eens uitlichten.


 

Deze 2 leuke stempels zijn erg leuk voor cadeautjes voor de juf of meester of om zelf uitnodigingen te maken voor je eigen feest.

We hebben aan de spotlight ook weer een bloghop verbonden.


Wat moet je doen om mee te doen aan de bloghop?
  • Hop van 1 februari t/m 3 februari  langs alle blogs en laat er een leuke reactie achter.
  • Als je overal een reactie hebt achter gelaten kom je weer terug op het Noor! design blog en laat ook hier een reactie achter dat je hebt mee gedaan.
Onder alle bloghoppers verloten we een leuk pakket met Noor! Design artikelen. Als je mee loopt maak je kans op deze producten: 

 


En hier vindt je de lijst met namen van alle Noor meiden waar je langs mag hoppen om mee te kunnen doen met onze bloghop. Vergeet niet op ieder blog een reactie achter te laten!


Hier alvast wat sneaks van de creaties die er voor jullie gemaakt zijn. Wil je meer zien, hop dan even langs de blogs van de meiden:

Dit is mijn inzending .
Ik heb  er een uitnodiging van gemaakt voor het feestje van Dante 
Een echt piraten feest, en daarbij een uitnodiging in een fles ... 
De fles heb  ik versierd met een label , met een tekst stempel , onderaan de golven uit de under de sea collectie eb ik heb zeewier gemaakt met de Noor swirl 


De grote stempel heb ik verwerkt op de brief in de fles en een zegel gemaakt met het leuke Noor rozet ... 
Veel plezier met hoppen verder ... En ik hoop dat jullie weer een hoop inspiratie opdoen 
Liefs  Raffa