vrijdag 20 mei 2011

baby,s

Deze had ik al een tijdje geleden gemaakt .....wat cadeau enveloppen voor een baby , altijd handig om te hebben liggen toch?? Kom toch dat innie mini stempeltje nog van pas ...whahahah ik had deze besteld en toen hij binnekwam ...dacht huh zooooooo klein wat moet ik daar mee ...een postzegel maken??? maar ach toch is hij super lief!!
kort berichtje vandaag .....ga snel weer verder want we gaan zo naar de dierentuin !
liefs raf

vrijdag 13 mei 2011

taart!!

ben druk geweest met de taart van dante .....hij is 3 jaar geworden en morgen hebben we dus feest ....een piraten feest ....en zijn wens was een piraten taart met haaien ...piwaat enne haai , om zijn taaltje te gebruiken ......
Ben blij dat ie weer af is ......morgen feest vieren en dan vlot weer aan de scrap ...moet een hoop doen!!
liefs raffa

donderdag 12 mei 2011

Na de workshop van zaterdag ,die ik gegeven heb bij The Scrapbookcompany heb ik nog even heerlijk gewinkelt .....ik heb de spulletjes daar gekocht voor dit tweeluik .....Het papier is van Pink Paislee .....mooi he!! De pas pop is een mini album van Maya Road wat is als mal gebruikt heb ....
rozen en swirls van Prima en de ijzeren ornamentjes en bloemen van Fabscrap ....
De lijsten zijn 2 omgekeerde canvassen die ik met crackele verf heb geschilderd.....
D e vlinders zijn uit het design papier geknipt ....
Hij hangt al aan de muur en ben er zelf errug blij mee!!
liefs Raffa
Ik wil jullie langs deze weg bedanken voor al jullie lieve berichtjes die jullie steeds achterlaten ...Ik geniet ervan!!!

donderdag 5 mei 2011

kado enveloppen ....

Met mijn nieuwe Tilda papiertjes heb ik deze kado enveloppen gemaakt ......Super leuk om geld of een kadobon in te stoppen !! Geeft leuker als een gewoon envelopje toch!!
Tuurlijk weer met mijn forever friendjes:))
liefs Raf